Inspiring Speech

Beginners tot pro

Wat wil je & Wat kunnen wij je leren?

Een unieke methode!

De combinatie van online webinars met échte creatieve expertise, live-trainingen en online Q&A-sessies zorgt ervoor dat onze opleidingen geen klassieke ex-cathedra cursussen zijn. De trainers stellen zich op als mentors voor de kandidaten en putten uit hun expertise precies de info of de feedback die de deelnemers op hun niveau vragen. Niet alleen de theorie is immers belangrijk, maar ook en vooral hoe je die toepast in je eigen werk. Daarvoor geven we wie dat nodig heeft ook graag extra tools. Je kan kennismaken met onze visie en manier van werken in deze gratis onlinecursus!

 

Leren van échte experts

Onze trainers zijn stuk voor stuk topexperts in hun vakgebied. Ze teren niet alleen op theoretische kennis en boekenwijsheid, maar vooral op hun jarenlange ervaring in reële omstandigheden. Daardoor kunnen zij snel peilen hoe ze jou kunnen helpen om beter te worden in spreken of presenteren. We vertrekken altijd van jouw specifieke case. Alle kennis die we meegeven willen we je zien toepassen.  In de live-trainingen werken we altijd met kleine groepen, om ervoor te zorgen dat iedereen individuele feedback krijgt van de trainers en tegelijk ook kan bijleren van hoe andere deelnemers het aanpakken.

Wij werken met jouw potentieel

Inhoud en vorm komen samen in onze opleidingen. We proberen je als deelnemer niet in een pasvorm te wringen. We werken niet met formules en we laten je niemand nadoen. We gaan wel met jou op zoek naar de beste manier om jouw boodschap aan het publiek te verkondigen. Als jij denkt dat je verhaal niet "inspirerend" is, of als je twijfelt aan de impact ervan, zullen we je anders leren kijken naar wat je te vertellen hebt. Daarna tonen we je hoe je die boodschap met het nodige zelfvertrouwen kan verkondigen

Ontdek gratis welk soort spreker jij bent!

...En hoe jij het verschil kan maken

Je zal ontdekken hoe je met een rustige stem kan blijven praten, hoe jij een boeiend verhaal kan maken en brengen, hoe je omgaat met onverwachte gebeurtenissen, hoe je vol vertrouwen en kracht voor een publiek kan staan, hoe je geconcentreerd blijft en zoveel meer. Onze volgende kennismakingsavond is op maandag 29 MEI in het LINDNER HOTEL vanaf 19 u 30!

 

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Bezoek een van onze live trainingen:
Bootcamp
TED-keynote training
Start to Blog
Visual Storytelling

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Schulstraat 42, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

top
© Inspiring Speech