Inspiring Speech

Inspiration Tour voor ondernemers

Wat?

Tijdens een Inspiration Tour stap je letterlijk enkele dagen uit je bedrijf om te (dé)connecteren én bij te leren. Deze opleiding heeft een uniek concept: een 3-daagse bustour waarbij je met een groep van 12 ondernemers op bezoek gaat bij inspirators. Zij delen hun persoonlijk verhaal als ondernemer, leider, topsporter, coach of CEO. Geen theoretische presentaties maar het échte verhaal. Ze delen hun successen, hun uitdagingen, negatieve ervaringen en ondernemerstips. Met je collega-ondernemers ga je onderweg dieper in op je persoonlijke uitdagingen.

Voor Wie?

Voor ondernemers die willen investeren in hun eigen persoonlijke ontwikkeling. Voor ondernemers die niet tevreden zijn met het status quo. Voor ondernemers die willen bijleren over alle aspecten van het leiden van een bedrijf. Voor ondernemers die op zoek zijn naar een klankbord. Voor ondernemers die hun netwerk op een kwalitatieve manier willen vergroten. Voor ondernemers die even "stil" willen staan door enkele dagen déconnectie te maken met hun bedrijf.

Resultaat?

"Het is alsof ik 10 boeken heb gelezen in 3 dagen" was de perfecte samenvatting van één van de deelnemers. De persoonlijke verhalen van de inspirators stemmen je tot nadenken.  Je wordt wakker geschud en krijgt tegelijk heel wat ondernemerszuurstof. Het persoonlijke karakter en de interactie zorgen voor een waardevolle connectie met je collega-ondernemers.  De Inspiration Tour zorgt ervoor dat je als ondernemers rijker terugkomt dan je bent vertrokken. Lees er alles over op www.connexi.eu

Een boeiende en inspirerende reis met lotgenoten.

Lees meer op www.connexi.eu

 

 icon-calendar

e-mail

euro-symbol-in-a-placeholder_318-37559

 Wat kost het?

Goed nieuws! Onze opleidingen zijn erkend door het Agentschap Ondernemen en je kan er dus een tussenkomst voor krijgen via het systeem van de KMO-portefeuille! De volledige 3-daagse kost (catering en lesmateriaal inbegrepen) 2850 € (ex BTW).

 

 

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Bezoek een van onze live trainingen:
Bootcamp
TED-keynote training
Start to Blog
Visual Storytelling

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Schulstraat 42, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

top
© Inspiring Speech