Inspiring Speech

Op maat/in company

Wat?

We stellen onze expertise en onze coaches ook graag ter beschikking van jouw bedrijf. Denk jij dat 1 van onze trainingen geschikt zou zijn voor je medewerkers of je collega's, maar de formule die we in de open opleiding voorstellen neemt teveel tijd of teveel mensen in beslag? Dan onderzoeken we samen met jou graag hoe we je kunnen helpen om het resultaat te bereiken waar je op hoopt.

Voor Wie?

We komen graag eerst uitgebreid kennismaken zodat we ons aanbod zo precies mogelijk op uw vraag kunnen afstemmen. Het spreekt voor zich dat de inhoud van de trainingen kan aangepast worden. Zowel aan de omgeving waarin de deelnemers werken, als aan de inhoud van hun job. Mensen uit de sales hebben nu eenmaal behoefte aan andere toepassingen dan productontwikkelaars of ingenieurs. De ervaring leert dat onze coaches zeer soepel en klantgericht met die verschillen kunnen omgaan. Belangrijk is dat de deelnemers ervaren hoe ze de verworven kennis zelf kunnen toepassen in hun eigen werk.

Resultaat?

Net zoals in onze open opleidingen, gaan we er ook hier vanuit dat we naar een resultaat moeten werken. Doelgericht werk verscherpt de aandacht en het enthousiasme van de deelnemers. Welk doel het precies moet zijn, spreken we graag af met de opdrachtgever. Er is veel mogelijk. We kunnen mensen begeleiden naar individuele presentaties, maar het is ook mogelijk om groepswerk af te leveren. Samen een goed verhaal bedenken rond een project en het op een aantrekkelijke manier brengen, kan een training meteen ook veranderen in een teambuildingmoment. 

vsibgroepshot

e-mail

euro-symbol-in-a-placeholder_318-37559

 Wat kost het?

 

De Prijs is afhankelijk van de duur van de opleiding en het aantal coaches dat je wil inzetten. We maken graag een heldere offerte waarin duidelijk aangegeven staat hoeveel alle onderdelen doorwegen op het totaalbudget. We overlopen alle offertes bij het indienen ook graag nog even met u om zeker te zijn dat we niks vergeten. 

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Bezoek een van onze live trainingen:
Bootcamp
TED-keynote training
Start to Blog
Visual Storytelling

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Schulstraat 42, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

top
© Inspiring Speech