Rebootdagen

Wat?

5 aparte themadagen om jouw impact als inspirerend spreker op te frissen en te vergroten volgens de vertrouwde methodes van inspiring speech: kleine groepen, individuele feedback, oefeningen die je onmiddellijk kan toepassen, werken naar een concreet resultaat.

Voor Wie?

Iedereen die al eens een traject van Inspiring Speech gevolgd heeft en voelt dat hij of zij nood heeft aan het opfrissen van een bepaald onderdeel, of in het kader van een nieuw project een nieuwe boost en een pak inspiratie kan gebruiken. 

Resultaat?

Jij gaat na elke dag naar huis met een pak verse ideeën en inzichten die je zullen helpen om jouw nieuwe ideeën in de wereld te zetten. Bovendien krijg je toegang tot een hoop onderdelen van ons online-lessenplatform waardoor je nieuwe methodes kan ontwikkelen om oude problemen te lijf te gaan!

apbc-turnhout-001
Inspireren: vind meer klanten door het juiste verhaal
audience-clapping

Spreken: Start To Speech-Spreken als TED

storylab2

Schrijven: Start to Blog-Schrijf jouw boek

slider
Inspireren: actief leren van echte professionals
ingeborg-bijgesneden

Breng mensen in beweging met jouw ideeën, jouw verhaal.

apbc-turnhout-001
Inspireer je team met een gedeeld verhaal
audience-clapping

Spreken: Start To Speech-Spreken als TED

slider
Inspireren: actief leren van echte professionals

Themadag 1: 16 maart 2018

Vergroot de impact van jouw pitch met coach Peter Perceval. Zorg ervoor dat het publiek niet overdonderd wordt door teveel informatie op te korte tijd, maar maak hen zo nieuwsgierig dat ze terug zullen komen voor meer! De beste pitch is namelijk degene die de meeste vragen uitlokt bij een publiek, want dat betekent dat ze écht betrokken zijn!

Themadag 2: 6 april 2018

Wie ben jij op het podium? Geraak je bij het publiek? Wat voel jij van hen en wat voelen zij van jou? Een speelse ontdekkingstocht onder leiding van spelcoach An Nelissen naar jouw drijfveer en de manier waarop het aankomt bij je publiek. Aan de hand van bestaande teksten en plezierige oefeningen laat An je ontdekken welke facetten van jezelf jij allemaal aan het publiek kan tonen.

Themadag 3: 4 mei 2018

Storytelling kan je helpen om je publiek mee te trekken in eender welk soort content dat je maakt. Coach Peter Perceval werkte de afgelopen 10 jaar een model uit dat je kan toepassen bij het spreken voor een publiek, maar ook voor blogs, bedrijfsvideo's, cursussen, boeken, etc... Daarnaast gaat hij deze dag ook in op de vraag hoe je het best werkt met beeld in een presentatie.

Themadag 4: 1 juni 2018

Het publiek is je speelkameraad. Samen met spelcoach An Nelissen ontdek je actieve manieren om interactie op te bouwen en te durven improviseren op basis van wat de omstandigheden je aanbieden. Het gaat er niet om "te scoren" bij een publiek, maar juist duidelijk te maken dat jij één van hen bent. Je leert hier hoe je dat toont.

img_0811

Themadag 5: 15 juni 2018

Uiteindelijk blijkt stress de belangrijkste oorzaak dat mensen nooit het gevoel hebben het maximum te halen uit hun presentatie. Psychologe Ariane Lievens geeft je in een hands-on workshop heel wat tips en tricks om daarmee om te gaan. Aansluitend geeft coach Peter Perceval je tips om jezelf in de wereld te zetten als spreker.

Wat kost het?

Formule 1: aparte dagen = 580€ p/dag (348 € na tussenkomst KMO-portefeuille)

Formule 2: Pakket van 5 = 2500€ (1500 € na tussenkomst KMO-portefeuille)

Wacht niet te lang! maximum 7 deelnemers per dag!

Meld je nu aan!

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Bezoek een van onze live trainingen:
– Bootcamp Start To Speech
– TED-keynote training
– Start to Blog
– Visual Storytelling in Business

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech