Schrijverslabo

Wat?

Je wil schrijven, maar je vindt niet de juiste ingang? Misschien heb je wel last van het bekende start/stop-syndroom. De ene dag heb je inspiratie te over en vloeien de woorden vlot uit je pen. De andere dag twijfel je aan alles wat je bedenkt en geef je er uiteindelijk de brui aan. In het schrijverslabo onderzoek je met ervaren schrijfcoach en viersterrenauteur Peter Perceval (volgens Knack en Vrij Nederland) de hindernissen en de geneugten van het schrijven. In 6 thematische workshopdagen zet hij je aan het werk en geeft hij je handige tips en tricks mee. Want schrijven is vooral DOEN! 

Voor Wie?

Dit is een modulaire cursus. Met andere woorden: jij kiest à la carte wat je nodig hebt. Jij bepaalt dus welke dagen je het meeste kunnen bijbrengen. Broed jij al lang op een roman? Wil jij de inzichten die je in het (bedrijfs)leven verworven hebt, delen? Wil jij een cursus op een nieuwe leest schoeien? Voor elke invalshoek is er aandacht tijdens de verschillende workshopdagen. Het enige dat vastligt is het algemene thema van de dag. Peter Perceval brengt zijn hele gereedschapskist mee en aan de hand van de vragen waar jij mee worstelt, krijg je opdrachten en tips om verder te werken. 

Resultaat?

Als schrijfcoach begeleidde Peter Perceval ondertussen tientallen auteurs bij de uitgave van hun werk. Hij weet daarom als geen ander wat er nodig is om een uitgever te verleiden zodat jouw boek ook daadwerkelijk in de boekhandel komt. Maar laten we duidelijk zijn: er is geen druk (behalve dan wanneer je manuscript bij de drukker ligt). Je verkent je mogelijkheden op jouw tempo. Je krijgt de tijd om je eigen stem en stijl te zoeken, exploreert de kracht van je ideeën, onderzoekt vormen die jou het beste passen en ervaart vooral hoe het voelt om je werk te delen. 

storylab2

Actief leren van een echte professional

boek-uit-bibliotheek
Jouw ideeën, jouw verhaal, jouw keuzes
boeken

Krijg de ondersteuning die jij nodig hebt

img_0908

Actief leren van een echte professional

vsibgroepshot
Jouw ideeën, jouw verhaal, jouw keuzes
storylab2

Krijg de ondersteuning die jij nodig hebt

Goesting & Flow

Schrijven is DOEN! Inspiratie is overal, transpiratie is uit den boze. Zorg ervoor dat je plezier krijgt in het schrijven. Hoe creëer je flow op dagen dat niets lijkt te lukken? Intuïtief en zintuiglijk schrijven zijn de sleutels naar het vinden van jouw eigen stem en stijl. Bovendien is het ook erg plezierig! Er is maar 1 norm: de jouwe.

Ik wil meer weten

Wat is jouw verhaal?

Wil je dat mensen lezen wat jij schrijft, dan is een herkenbaar verhaal belangrijk. Maar je wil natuurlijk ook niet rondrennen als een kip zonder kop en wat structuur in je verhaal vinden! In deze workshop gaan we op zoek naar jouw verhaal en wat de aantrekkingskracht voor de lezers is. Op deze dag leer je in gesprek te gaan met je lezers.

Ik wil meer weten

Een boek als visitekaartje

Non-fictie voor beginners! Want een boek kan een visitekaartje zijn. Misschien wil je kennis of bewustwording delen, of een cursus in een nieuw kleedje steken? Hoe pak je dat geloofwaardig aan? Want het houdt niet op bij het opschrijven van alles wat je weet! Lezers willen namelijk ook een beetje geëntertaind worden.

ik wil meer weten

Spannende Verhalen

Hoe schrijf je een verhaal zodat de lezer het niet opzij kan leggen. Kan je de nieuwsgierigheid van de lezer zo prikkelen dat hij/zij niet kan stoppen? Kan je de lezer zo kietelen dat hij/zij alleen maar aan jouw werk denkt? Jazeker, dat kan. Suspense en spanning, is de boodschap! 

Ik wil meer weten

Autobiografisch Schrijven

Misschien wil jij je eigen levensverhaal als basis gebruiken of een echte autobiografie maken. Hoe zorg je ervoor dat het niet vastloopt in ellenlange chronologische beschrijvingen van alles wat je hebt meegemaakt? Wat vertel je en wat kan je beter niet vertellen? 

Ik wil meer weten

Kortverhalen schrijven

In een goed kortverhaal liggen de wortels van een lang verhaal. Bekijk het als de kiem van een lang verhaal. Een goed kortverhaal heeft dan ook alle kenmerken van eender welk lang verhaal en is een uitstekende vingeroefening voor de schrijver met veel inspiratie, maar zonder geduld. 

Ik wil meer weten

 

Meld je aan!

Wat kost het?

350 € per workshopdag!

(slechts 210 euro met KMO-portefeuille)

(Alle prijzen zijn ex BTW). 

Als intekent voor het hele pakket is de prijs: 1950€ ipv 2100€ ! (ex BTW)

 

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Bezoek een van onze live trainingen:
– Bootcamp Start To Speech
– TED-keynote training
– Start to Blog
– Visual Storytelling in Business

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech