TEDXYOURCOMPANY

Wat?

TED heeft met zijn sprekers en het videoplatform rond zijn conferenties wereldwijd een standaard gezet voor inspirerende events. De organisatie moedigt ook iedereen aan om eigen TED-achtige events op te zetten onder de noemer TEDX. Ook binnen jouw bedrijf kan je dat doen! In deze opleiding helpen wij je graag om een team sprekers uit jouw bedrijf klaar te stomen voor zo'n event en er eventueel mee naar buiten te treden. Vanuit zijn ervaring als TEDX-spreker op conferenties in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk, begeleidt coach Peter Perceval het hele project stap voor stap en doelgericht. 

Voor Wie?

We richten ons in deze training op kleine groepen medewerkers (max 8 personen). Ze mogen mekaar goed kennen, maar het is geen bezwaar als ze op totaal verschillende afdelingen werken en ze totaal niet vertrouwd zijn met elkaar. Ook de leeftijd en het ervaringsniveau in spreken of schrijven, spelen geen rol. Het is ook verfrissend wanneer in deze opleiding mensen van uiteenlopende hiërarchische niveaus met elkaar in contact komen en de kans krijgen om samen naar buiten te treden met originele ideeën en verhalen. Op die manier wordt de opleiding een geweldig en het event dat er op volgt een geweldig teambuildingmoment

Resultaat?

Uiteraard werken we naar een finaal TEDX-evenement binnen jouw bedrijf. In ieder geval krijgen de deelnemers heel wat tips en tricks mee via online-videomodules. Daarnaast worden ze opgevolgd door onze coaches tijdens een aantal live-cursusmomenten. We werken naar lezingen op TED-formaat (maximum 18', liefst 12'), die in een verzorgde setting plaatsvinden voor een publiek dat uzelf bepaalt. We zorgen voor een professionele opname van de sprekers en leveren jullie nadien het videomateriaal via ons eigen platform. Onze ervaring bij het organiseren van dit soort evenementen voor allerlei partners, de afgelopen 10 jaar, leert ons dat dit nog lang nazindert bij publiek en sprekers.

vsibgroepshot

e-mail

euro-symbol-in-a-placeholder_318-37559

 Wat kost het?

 

De Prijs is afhankelijk van de duur van de opleiding en het aantal coaches dat je wil inzetten. We maken graag een heldere offerte waarin duidelijk aangegeven staat hoeveel alle onderdelen doorwegen op het totaalbudget. We overlopen alle offertes bij het indienen ook graag nog even met u om zeker te zijn dat we niks vergeten. 

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Bezoek een van onze live trainingen:
– Bootcamp Start To Speech
– TED-keynote training
– Start to Blog
– Visual Storytelling in Business

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech