Inspiring Speech

Masterclass schrijf jouw boek

Wat?

Op 1 dag overloop je met ervaren schrijfcoach en auteur Peter Perceval alle valkuilen voor de schrijver. Van de zoektocht naar de eerste zin, over de keuze voor de juiste structuur, tot het kiezen van een titel die ook bij uitgevers meteen belangstelling wekt. Voor alle hindernissen in het schrijversbestaan, bestaat er namelijk een eenvoudige oplossing. Op deze dag krijg je alleszins genoeg hulpmiddelen mee om jouw project op eigen kracht te realiseren.

Voor Wie?

Zowel wie zich aan fictie wil wagen als aan non-fictie kan in deze masterclass terecht. Waarschijnlijk loop jij al lang rond met het idee voor een boek, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen. Een goed verhaal overstijgt immers de grenzen van genres en categorieën. En vermits coach Peter Perceval een internationaal erkend expert is op het vlak van storytelling, kan hij je duidelijk maken hoe je zelfs uit de droogste feiten een boeiend verhaal kan brouwen.  

Resultaat?

Jij gaat na 1 dag buiten met een duidelijk plan. Je weet voor wie je schrijft en waarom je precies wil schrijven. Dat helpt om precies uit te tekenen waarover je eigenlijk schrijft, want dat is niet altijd wat het op het eerste zicht lijkt. Als je deze drie dingen weet, dan is het daarna makkelijker om jezelf te motiveren zodat het manuscript ook daadwerkelijk af geraakt. 

february

3feb10:00- 17:00Masterclass Schrijven (Antwerpen)

 

Meld je aan!

Wat kost het?

Amper 108 € als je gebruik maakt van de KMO-portefeuille!(ex BTW). 

Zonder KMO-portefeuille bijdrage is het 180€ (ex BTW)

 

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Bezoek een van onze live trainingen:
Bootcamp
TED-keynote training
Start to Blog
Visual Storytelling

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Schulstraat 42, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

top
© Inspiring Speech