Maak het verschil!

Inspiring Speech helpt jou om groepen te inspireren. Ben jij een teamleider, ondernemer of coach die mensen wil motiveren in een veranderingstraject? Wil jij je product op een originele en bevattelijke manier aan je klanten voorstellen? Wil jij potentiële investeerders over de brug halen voor jouw baanbrekend nieuw idee? Of wil jij dat verhaal over jouw keerpunt in het leven, jouw missie, of jouw grote levenslessen delen met anderen? Dan kan je bij ons terecht voor uniek en individueel advies van topexperten.

Een goede speech of een fantastische presentatie is altijd een optelsom van: een meeslepend verhaal, een spreker vol vertrouwen en (als het echt moet) verhelderende slides. In onze trainingsprogramma's combineren we werk aan die drie aspecten. Zodat de deelnemers altijd met een écht en bruikbaar resultaat naar buiten gaan. 

presentation

Onze Experts

Peter Perceval verdient al meer dan 25 jaar zijn brood als schrijver. Daarnaast is hij ook een veelgevraagd spreker voor o.a. TEDX-talks in België, Duitsland & Nederland. Perceval schreef zelf scenario's voor 40 theatershows en vertaalde of bewerkte in opdracht daarnaast ook nog stukken van Shakespeare, Molière, Marivaux, Schnitzler, en vele anderen.  Bovendien leverde hij ook scripts en maakte reportages voor televisie en radio. Peter regisseerde de afgelopen 20 jaar voor zijn eigen bedrijf 3PEES, meer dan 30 soloshows van comedians in het nederlands en het frans. Kortom: hij weet perfect hoe je een publiek moet inpakken met een verhaal en wil het jou ook graag leren.

An Nelissen acteert al meer dan 42 jaar. Ze stond in die periode in alle grote schouwburgen in Vlaanderen en Nederland, maar speelde ook een aantal memorabele rollen in TV-reeksen. De afgelopen 20 jaar maakte ze onafgebroken soloshows in het theater waarmee ze heel succesvol rondtoerde in heel Vlaanderen. Vaginamonologen, Menopauzemonoloog, Moedermonoloog en Mannenmonoloog, zijn maar enkele van de titels die misschien wel een belletje bij u doen rinkelen. Bovendien regisseerde ze ondertussen ook een tiental producties. An wordt overal erkend en gewaardeerd als een enthousiast en geestig verteller. Met meer dan 4000 solovoorstellingen op de teller heeft ze alles wat iemand op een podium kàn meemaken al meegemaakt. Met die kennis ruimt ze alle problemen die jij hebt, ongetwijfeld uit de weg. 

 

 

Begin nu al met bijleren: online!

probeer onze gratis module en neem een vliegende start voor jouw volgende presentatie.

Inspiring Speech?

Dit is een afdeling van Productiehuis 3Pees, een productiebedrijf dat in 1992 werd opgericht om theater te maken en te verdelen. De combinatie van creatieve ervaring met projecten in het bedrijfsleven en ondernemers, zorgt voor een unieke mix van zakelijke efficiëntie en creatief omgaan met jouw verhaal. Onze Algemene voorwaarden vind je hier.

 

 

Vragen? Opmerkingen? Contacteer ons:

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech