Persoonlijke Coaching

Wat?

Sta jij of een collega voor een belangrijke presentatie tijdens een congres of een grote vergadering? Moet je een nieuwe dienst of product gaan pitchen in de markt? Wil jij of je bedrijf een bestaande presentatie beter maken? Dan bekijken wij graag samen met jou, hoe we jou met onze expertise en methodes kunnen helpen in een kort en doelgericht traject.

Voor Wie?

We komen graag eerst uitgebreid kennismaken zodat we ons aanbod zo precies mogelijk op uw vraag kunnen afstemmen. Ben je een ervaren spreker die graag een nieuw en origineel elan aan zijn/haar werk wil geven? Moet je als kersvers medewerker de kleuren van het bedrijf gaan verdedigen op een beurs of een congres? Wij bekijken op basis van onze ervaring hoe we jou het beste en in de kortst mogelijke tijd kunnen begeleiden naar jouw doel. 

Resultaat?

Net zoals in onze open opleidingen, gaan we er ook hier vanuit dat we naar een resultaat moeten werken. Doelgericht werk verscherpt de aandacht en het enthousiasme van de deelnemers. Alles is mogelijk: van een pitch tot een lange voordracht. We zorgen ervoor dat je genoeg oefenmomenten krijgt waarin we je met heel gerichte feedback voorbereiden om vol vertrouwen voor een publiek te gaan staan. 

vsibgroepshot

e-mail

euro-symbol-in-a-placeholder_318-37559

 Wat kost het?

 

De Prijs is afhankelijk van de duur van de opleiding en het aantal coaches dat je wil inzetten. We maken graag een heldere offerte waarin duidelijk aangegeven staat hoeveel alle onderdelen doorwegen op het totaalbudget. We overlopen alle offertes bij het indienen ook graag nog even met u om zeker te zijn dat we niks vergeten. 

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech