ONLINE PITCHACADEMIE

Ga voor een maximum impact in een minimum tijd

Gratis voorproeven? Start de video!

Wat?

Het verhaal achter een idee of een product wordt alsmaar belangrijker. Dat is ook logisch: het is de basis voor de vertrouwensband die je smeedt met je publiek, of het nu toekomstige klanten of partners zijn. Maar je krijgt vaak te weinig tijd om dat verhaal te doen. Soms moet je het stellen met een pitch van amper 90 seconden. Hoe doe je dat? In 9 korte video's met tips en tricks van TEDX-spreker en coach Peter Perceval leer je hoe je een meeslepende en memorabele pitch maakt. Bovendien kan je ook 1 op 1 online feedback op jouw pitch bestellen van de meester zelf!

 

Voor Wie?

Voor iedereen die ingewikkelde en/of belangrijke ideeën of onderwerpen in heel korte tijd moet uitgelegd krijgen. De 9 video's geven je een handig stappenplan om een pitch te maken, zelfs al heb je nooit zoiets gedaan. De unieke mix van de principes van storytelling met de ervaringen van meer dan 800 coachingklanten zorgt ervoor dat je een totaal nieuw perspectief krijgt op jouw idee. Want een goede pitch maken is niet zozeer een kwestie van jezelf bewijzen, maar wel van je publiek nieuwsgierig maken! In een online feedbacksessie krijg je bovendien de kans om je verhaal af te toetsen.

 

Resultaat?

Peter Perceval geeft je een aantal interactieve oefeningen. Die geven je de kans om de helderheid en de aantrekkingskracht van je verhaal te testen en bij te stellen. Op zich is dat al een echt leermoment over hoe levensvatbaar jouw (business)verhaal eigenlijk is. Aan het einde  heb je alle elementen in handen om jouw hoogstpersoonlijke pitch neer te zetten aan de hand van een model dat je nadien kan blijven gebruiken, ongeacht het onderwerp waarover je wil spreken. Tijdens een individuele online feedbacksessie kan je bijkomende vragen stellen aan Peter Perceval.

BASIC

*15 Dagen onbeperkte toegang tot 75' instructievideo's met oefeningen!

 

 

 

48,80€

BEGIN ERAAN!

VIP

*30 Dagen onbeperkte toegang tot 75' instructievideo's met oefeningen!

&

*30' Individuele feedback met Peter Perceval

98,80€

BEGIN HIER!

MASTER

*60 Dagen onbeperkte toegang tot 75' instructievideo's met oefeningen!

&

*60' individuele feedback met Peter Perceval

145,80 €

BEGIN HIER!

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech
X
X