Visual Storytelling in Business NIEUWE FORMULE!

Wat? 

Dagworkshop met max 10 deelnemers! Onze twee topcoaches Martine Vanremoortele Peter Perceval leren je in een interactieve workshop hoe je een helder (business)verhaal kan neerzetten door zelf een storyboard te tekenen. Storytelling en tekenen op een eenvoudige manier combineren zodat de visuals de inhoud extra aantrekkelijk maken. Aan het einde van de dag kan je de proef op de som nemen want dan kan je jouw verhaal met illustraties aan de groep presenteren.

Schrijf je hier in!

Voor Wie?

Je hoeft geen Picasso of Tuymans te zijn om iets te hebben aan deze opleiding. Integendeel zelfs: hoe minder academische vorming je hebt op het vlak van tekenen, hoe vrijer je bent in het vertalen van je ideeën, hoe origineler het resultaat! Maar het gaat natuurlijk niet alleen om de vorm, ook de inhoud van je verhaal moet op punt staan om je publiek te overtuigen. Met een visueel verhaal ga je in elk geval het gevreesde syndroom van "death by powerpoint" tegen, waar al zoveel schitterende ideeën schipbreuk op hebben geleden.

Schrijf je hier in!

Resultaat?

We werken met elke deelnemer aan zijn of haar individuele case. Tijdens een aantal interactieve oefeningen krijg je de kans om de helderheid en de aantrekkingskracht van je verhaal te testen en bij te stellen. Op zich is dat al een echt leermoment over hoe levensvatbaar jouw (business)verhaal eigenlijk is. Aan het einde van de dag krijg je een succeservaring cadeau wanneer je jouw verhaal aan de groep en aan de coaches kan voorstellen en waarop je korte feedback krijgt, zodat je meteen verder aan de slag kan.

Schrijf je hier in!

Meld je aan!

No Events

Deze dagcursus kost 525 € (ex. BTW = 635,25 incl)!

(met tussenkomst KMO-portefeuille is de eigen bijdrage 367 € (ex BTW))

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech