Masterclass Spreken als TED

Wat?

Met hun inspirerende website en events, hebben de organisatoren van TED een nieuwe standaard gezet voor sprekers. In een workshop van 1 dag toont TEDX-spreker en coach Peter Perceval hoe je een goed verhaal in mekaar steekt. Op basis van zijn eigen ervaring met het maken van TED-speeches zet hij je met enkele interactieve oefeningen aan het werk om ook van jouw idee een aantrekkelijk en TED-waardig geheel te maken. Want beter dan er een boek over te lezen, is nog altijd om het zelf te DOEN!

Voor Wie?

Wil jij met een verhaal een stevig statement maken, dat wereldwijd de aandacht kan trekken? Wil je niet alleen een live-publiek 12 of 18 minuten aan je lippen laten hangen, maar ook een online-publiek zolang geboeid laten luisteren? Wil je uniek en persoonlijk leren vertellen en je impact vergroten? Dan is deze dag voor jou gemaakt, of je nu beginner bent of al heel wat ervaring hebt. In deze masterclass leer je zeker wat bij van een coach die ondertussen al meer dan 400 sprekers begeleidde en zelf ook op TEDX-events spreekt.

Resultaat?

TEDX-spreker en coach Peter Perceval deelt zijn ervaringen en geeft je een aantal interactieve en heel praktische oefeningen. Die zorgen ervoor dat je een nieuw perspectief ontwikkelt op het onderwerp waarover jij wil spreken en hoe ze een publiek kunnen aanspreken. Je krijgt inzicht in alle stappen die nodig zijn om zo'n speech tot een goed einde te brengen en Peter zet je ook op de scène om je te laten proeven hoe leuk het kan zijn om een publiek te inspireren, zodat stress geen issue meer is nadien.

Pricing?

This Live Masterclass of one day costs 488, € (ex VAT)

 

 

 

 

No Events

Want to know more?

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech