Brand Ambassadors

Wat?

Wat vertellen uw medewerkers of teamleden over hun job of over het bedrijf? Een bedrijf is als een voetbalploeg. Als de leden van het team niet weten wat de visie en de manier van werken in het bedrijf nu concreet inhoudt, dan kan het zijn dat jouw ploeg veel owngoals incasseert of de hele tijd buitenspel staat... In deze training gaan we met een groep mensen aan de slag om hen het verhaal van hun job, hun motivatie en het bedrijf en zijn producten leren vertellen zodat ze ware brand ambassadors worden!

Voor Wie?

We richten ons in deze training op kleine groepen medewerkers (max 10 personen). Ze mogen mekaar goed kennen, maar het is geen bezwaar als ze op totaal verschillende afdelingen werken en ze totaal niet vertrouwd zijn met elkaar. Ook de leeftijd en het ervaringsniveau in spreken of schrijven, spelen geen rol. In deze training geven we hen genoeg tools mee om op een geloofwaardige en authentieke manier over hun werk en het bedrijf te kunnen spreken en krijgt hun visie op hun plaats of hun functie meer duidelijkheid. 

Resultaat?

Net zoals in onze open opleidingen, gaan we er ook hier vanuit dat we naar een resultaat moeten werken. Doelgericht werk verscherpt de aandacht en het enthousiasme van de deelnemers. We bespreken graag waar jullie als bedrijf naartoe willen werken: een publieke presentatie met korte voordrachten die op video opgenomen kunnen worden (van ongeveer 10'), of een interne rondetafel waarin de deelnemers hun eindresultaat aan elkaar vertellen. Aan de hand van de vraag, creëren wij het aanbod.

Inspireren: vind meer klanten door het juiste verhaal

Maak van je teamleden merkambassadeurs

Schrijf samen aan 1 verhaal

Inspireren: echte professionals leren jou hun knepen

Deel jouw missie, jouw visie, jouw waarden

Inspireer je team met een gedeeld verhaal

maak van jouw klanten en medewerkers ambassadeurs

vergroot je impact en je slagkracht

e-mail

euro-symbol-in-a-placeholder_318-37559

 Wat kost het?

 

De Prijs is afhankelijk van de duur van de opleiding en het aantal coaches dat je wil inzetten. We maken graag een heldere offerte waarin duidelijk aangegeven staat hoeveel alle onderdelen doorwegen op het totaalbudget. We overlopen alle offertes bij het indienen ook graag nog even met u om zeker te zijn dat we niks vergeten. 

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech