Spreken voor leiders: Masterclass

Wat?

Heb jij een belangrijke boodschap die niemand begrijpt? Ben je aan het preken in de woestijn? Zie je dat het anders kan? Wil je weten hoe? Dan is deze avondsessie voor jou een verfrissende remedie. Tedx-spreker en ervaren coach Peter Perceval leert je hoe je kan spreken met impact. Je komt te weten hoe jij jouw visie kan delen met een team en hoe je ervoor kan zorgen dat andere mensen jouw boodschap onthouden en verder vertellen.

Voor Wie?

Wil jij een team inspireren? Sta jij voor verandering, evolutie, vooruitgang? Zie jij mogelijkheden die niemand anders ziet? Kortom, jij wil de leiding nemen of andere mensen de weg tonen, hun potentieel vergroten. Maar je wordt misschien geplaagd door twijfels over de inhoud van je verhaal, of je twijfelt aan je eigen sprekerscapaciteiten. In onze programma's hebben we de afgelopen 10 jaar meer dan 800 team-en bedrijfsleiders, ondernemers, coaches, etc... begeleid. Stuk voor stuk maakten ze kennis met hun eigen inspirerende kracht.

Resultaat?

TEDX-spreker en coach Peter Perceval deelt zijn ervaringen en geeft je een aantal interactieve en heel praktische oefeningen. Die zorgen ervoor dat je een nieuw perspectief ontwikkelt op het onderwerp waarover jij wil spreken en hoe ze een publiek kunnen aanspreken. Je krijgt inzicht in alle stappen die nodig zijn om zo'n speech tot een goed einde te brengen en Peter zet je ook op de scène om je te laten proeven hoe leuk het kan zijn om een publiek te inspireren, zodat stress geen issue meer is nadien.

 

Reserveer hier jouw plaats voor 28/1/2020 in Mechelen!

Reserveer hier je plaats voor 21/1/2020 in Gent

Reserveer hier je plaats voor 5/2/2020 in Brussel (NAMIDDAGSESSIE!)

Peter Perceval over leiderschap

No Events

 

 Wat kost het?

 

Voor deze avondsessie betaal je 65€! Wacht niet te lang: we laten maximum 15 deelnemers toe! 

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech