Online Masterclass schrijf jouw boek!

Wat?

Na 6 succesvolle edities kan je van 3/2 tot 15/2 weer met ervaren schrijfcoach en auteur Peter Perceval alle valkuilen voor de schrijver overlopen. In een reeks video's en live online q&a sessies krijg je tips, tricks en oefeningen over alle elementen: Van de zoektocht naar de eerste zin, over de keuze voor de juiste structuur, tot het vinden van een titel die ook bij uitgevers meteen belangstelling wekt. Voor alle hindernissen in het schrijversbestaan, bestaat er namelijk een eenvoudige oplossing. Aan het eind van de masterclass heb je een stevige basis voor jouw boek!

 

SCHRIJF JE HIER METEEN IN!

Voor Wie?

Zowel wie zich aan fictie wil wagen als wie wil gaan voor non-fictie kan in deze masterclass terecht. Misschien loop jij al lang rond met het idee voor jouw boek, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen. Dan is het vinden van een goed verhaal voor jou de sleutel. Een goed verhaal overstijgt immers de grenzen van genres en categorieën. En vermits coach Peter Perceval een internationaal erkend expert is op het vlak van storytelling, kan hij je duidelijk maken hoe je zelfs uit de droogste feiten een meeslepend verhaal kan brouwen.  

 

SCHRIJF JE HIER METEEN IN!

Resultaat?

Aan het einde van deze masterclass heb je heel wat geschreven en heb je een duidelijk plan om je werk af te maken. Je weet voor wie je schrijft en waarom je precies wil schrijven. Dat helpt om precies uit te tekenen waarover je eigenlijk schrijft, want dat is niet altijd wat het op het eerste zicht lijkt. Als je deze drie dingen weet, dan is het daarna makkelijker om jezelf te motiveren zodat het manuscript ook daadwerkelijk af geraakt en je de nodige energie vindt om het aan te prijzen bij uitgevers en lezers, want ook daar krijg je in de videocursus heel wat tips over!

 

SCHRIJF JE HIER METEEN IN!

Jouw ideeën, jouw verhaal, jouw keuzes

Krijg de ondersteuning die jij nodig hebt

Krijg de ondersteuning die jij nodig hebt

Wil je meer info?

No Events

Voor deze training betaal je online 242 €!*

Indien je beroep kan doen op KMO-portefeuille is je eigen bijdrage: 140 €*

*Deze prijs is inclusief-BTW (21%)

 

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech
X
X