Start To Pitch-Nu MET ONLINE PITCHACADEMIE

Ga voor een maximum impact in een minimum tijd

Wat?

Het verhaal achter een idee of een product wordt alsmaar belangrijker. Dat is ook logisch: het is de basis voor de vertrouwensband die je smeedt met je publiek, of het nu toekomstige klanten of partners zijn. Maar je krijgt vaak te weinig tijd om dat verhaal te doen. Soms moet je het stellen met een pitch van amper 90 seconden. Hoe doe je dat? In deze 75' minuten video's met tips en tricks van TEDX-spreker en coach Peter Perceval over hoe je een meeslepende en memorabele pitch maakt. 

Schrijf je hier in voor de online Pitchacademie (met live Feedback vanaf 21/5)

Voor Wie?

Voor iedereen die ingewikkelde en/of belangrijke ideeën of onderwerpen in heel korte tijd moet uitgelegd krijgen. De video's geven je een handig stappenplan om een pitch te maken, zelfs al heb je nooit zoiets gedaan. De unieke mix van de principes van storytelling met de ervaringen van meer dan 400 coachingklanten zorgt ervoor dat je een totaal nieuw perspectief krijgt op jouw idee. Want een goede pitch maken is niet zozeer een kwestie van jezelf bewijzen, maar wel van je publiek nieuwsgierig maken!

Schrijf je hier in voor de online Pitchacademie (met live Feedback vanaf 21/5)

Resultaat?

Peter Perceval geeft je een aantal interactieve oefeningen. Die geven je de kans om de helderheid en de aantrekkingskracht van je verhaal te testen en bij te stellen. Op zich is dat al een echt leermoment over hoe levensvatbaar jouw (business)verhaal eigenlijk is. Aan het einde  heb je alle elementen in handen om jouw hoogstpersoonlijke pitch neer te zetten aan de hand van een model dat je nadien kan blijven gebruiken, ongeacht het onderwerp waarover je wil spreken.

Schrijf je hier in voor de online Pitchacademie (met live Feedback vanaf 21/5)

Gratis voorproeven? Start de video!

Silver

Met deze Silver-inschrijving voor Start To Pitch krijg je voor amper 38,00 € een volle maand toegang tot 75′ tips en tricks van coach en TEDX-spreker Peter Perceval en maak je ook oefeningen waardoor jij jouw eigen pitch onmiddellijk zélf kan maken.

 

Gold

Met deze gouden pas voor Start To Pitch krijg je voor amper 58 € drie maanden toegang tot 75' tips en tricks van coach en TEDX-spreker Peter Perceval en maak je ook oefeningen waardoor jij jouw eigen pitch onmiddellijk zélf kan maken.

 

Dagpas

Met deze dagpas voor Start To Pitch krijg je één dag toegang tot 1 van de zeven delen van deze cursus voor amper 9,80 € per hoofdstuk. Je kan de verschillende hoofdstukken achtereenvolgens afwerken waneer je wil en wanneer jij er tijd voor hebt.

 

 

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Bezoek een van onze live trainingen:
– Bootcamp Start To Speech
– TED-keynote training
– Start to Blog
– Visual Storytelling in Business

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech