7 sleutels voor een inspirerende zomer

Inspiratie is even noodzakelijk dan water en zuurstof. Iedereen voelt wel eens de nood om te herbronnen. Om te weten waarom we de dingen doen die we doen. Om te weten hoe je keuzes kan maken. Om te weten hoe je moeilijke problemen kan oplossen. Om te begrijpen hoe we anderen kunnen vragen om ons te helpen. Net dàt is de missie van onze organisatie: mensen trainen om op basis van hun expertise anderen te inspireren bij het oplossen van de problemen en vraagstukken in hun eigen leven, professioneel of privé. Dat mondt uit in een aantal inspirerende avonden waar mensen uit allerlei disciplines mekaar ontmoeten en hun expertise of hun verhaal delen. Op 24 en 25/6 is het weer zover! Om je boordevol inspiratie de zomervakantie in te sturen hebben we 7 fantastische sprekers klaarstaan die je in Theater Klokhuis in Antwerpen zullen trakteren op nieuwe inzichten, onverwachte oplossingen en pakkende levensverhalen.

Reserveer nu!

Inspiratiesleutel 1: Begrijp jij de taal van je lichaam?

Als jij iets voelt in je lijf is dat een signaal. Maar hoe goed begrijpen we die signalen? Wie spreekt er vloeiend de taal van zijn eigen lichaam? In een pakkend verhaal vertelt Tania Bastiaensens hoe haar eigen zoektocht haar tolk maakte voor de signalen van je lichaam.

 

Inspiritatiesleutel 2: Van droom tot werkelijkheid

We hebben allemaal dromen, maar we hebben ook allemaal 1001 redenen waarom we die dromen niet realiseren. Eén van de meest gehoorde uitvluchten is: “maar dat is toch niks voor iemand zoals ik”. Fatima Larit maakt met haar verhaal komaf met dat excuus!

Inspiratiesleutel 3: Hoe wordt een loser succesvol?

Maurits Van Dijk botste op de scherpe randen van het schoolsysteem en kwam in een neerwaartse spiraal terecht. Nochtans had hij ambitie en wilde hij wel degelijk iets maken van zijn leven. Pas toen hij de juiste mensen ontmoette snapte hij dat ook hij recht had om zijn ambities waar te maken…

Inspiratiesleutel 4: De toekomst & de vrouwen

Het internet zorgt voor radicale veranderingen in de wereld. Zowel op het vlak van menselijk gedrag als op het vlak van bedrijfsvoering. Christel Meertens voelt zich als een vis in het water op het wereldwijde web en deelt graag haar ervaringen met jullie en de lessen die eruit te trekken vallen voor de rol van vrouwen in de toekomst.

Inspiratiesleutel 5: Keuzes maken zonder spijt

We leven in een wereld waar mensen “keuzestress” krijgen of FOMO (fear of missing out). Ook Amy Indjai draaide als een hamster mee in dat molentje van “veel doen om toch maar van niks spijt te krijgen”. In haar keynotelezing legt ze jou één eenvoudige vraag voor die je zal helpen om voortaan keuzes te maken zonder spijt.

Inspiratiesleutel 6: Uit de gouden kooi

De oorzaken van burn-out worden dikwijls gezocht in grote werkdruk of stressgevoeligheid. Margo Vermeiren ontdekte dat er nog een heel andere reden was waarom zij zichzelf die grote werkdruk oplegde. Precies daarom begreep ze ook meteen hoe ze eraan kon ontsnappen en dat verhaal deelt ze graag.

Inspiratiesleutel 7: Liever dik dan dood!

En als toemaatje: een hele avond met Anouk Apeldoorn! Ze is een kruising tussen een natuurkracht en een superheldin. Wie Anouk Apeldoorn ontmoet, vergeet haar nooit meer! Terwijl de zomer eraan komt en iedereen zich weer zorgen lijkt te moeten maken over zijn/haar bikinilijf, vertelt ze onbevangen en met heel veel humor haar verhaal. Lichtvoetig & zwaarlijvig, met onverwachte uitstappen naar hip-hop, kindertekeningen, conversaties met dokters, relaties met apothekers, etc… We geven Anouk graag een platform om jullie een avond lang te entertainen met haar inspirerende levensverhaal dat ze ook leerde opbouwen in één van onze opleidingen! OP ZONDAG 25/6 in THEATER KLOKHUIS!

anouk-apeldoorn

0 responses on "7 sleutels voor een inspirerende zomer"

Leave a Message

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech