Creatief Ondernemersidee: Jelle D’Helft helpt mensen met ADHD

Ondernemen & ADHD

Jelle D’Helft begon zijn carrière als beroepsmuzikant, meer bepaald als drummer. Voornamelijk omdat hij als kind gewoon niet stil kon zitten. Maar in zijn jeugd had zoiets nog geen naam. Ze noemden hem “een druk kind”. Ondertussen is hij een internationaal gewaardeerd expert en ondernemer in voedingssuplementen voor mensen met ADHD. Hij leerde zijn verhaal vertellen in de ondernemerscoaching die Inspiring Speech doet in samenwerking met Antwerp Powered By Creatives. Het beste nieuws voor hem was: dankzij deze video vonden nieuwe partners en klanten hem!

foto-jelle-dhelftADHD rijmt op idee

Als kind ondervond Jelle D’Helft aan den lijve wat het betekent om met ADHD te functioneren in een wereld die dikwijls vraagt dat je stil zit. Helaas ontdekte hij pas later in zijn leven, waar zijn druk gedrag precies vandaan kwam. Als klassiek geschoold en gediplomeerd percussionist, waren medische studies het laatste waar hij mee in aanraking zou komen. Tot hij las over kinderen die de drukte in hun hoofd enigszins gestructureerd kregen door voedingssuplementen.

Mensen die ik nooit zou kunnen bereiken

zijn ineens heel erg enthousiast!

Jelle stortte zich op het bestuderen van de werking van vetzuren in onze hersenen. Die zorgen namelijk mee voor de vlotte overdracht van informatie in het menselijk brein. Een onevenwicht of tekort aan bepaalde van die vetzuren kan leiden tot concentratieproblemen, slechte impulsbeheersing en lichamelijke onrust.

Ondernemer & Ervaringsdeskundige

Uiteindelijk kwam hij een middel op het spoor dat hemzelf en een hele hoop andere ADHD’ers hielp. Dat gaf hem een nieuwe missie in het leven. Hij verruilde het leven als beroepsmuzikant voor dat van ondernemer in voedingsuplementen voor mensen met ADHD. Hij vertelt er gepassioneerd over in deze keynote-lezing. De video mistte zijn uitwerking dan ook niet. Jelle liet ons zelf weten: “Mensen die ik nooit zou kunnen bereiken met dit onderwerp, zijn ineens erg enthousiast! Net omdat het juist zo goed gebracht is. Alle pluimen op jullie hoed (ok, en op de montage J).”

Wil jij ook zo leren vertellen over je zaak of je passie? Klik dan verder!

0 responses on "Creatief Ondernemersidee: Jelle D'Helft helpt mensen met ADHD"

Leave a Message

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech