Festival: 10 jaar Inspiring Speech!

Tijd voor een feestje!

In 2020 zijn we precies 10 jaar bezig met onze opleidingen voor inspirerende sprekers. We trainden ondertussen meer dan 800 team-en bedrijfsleiders, ondernemers,  coaches, en mensen met innoverende ideeën om hun verhaal met impact te leren vertellen aan een publiek. Dat is een heel pak inspiratie voor de wereld. Oorspronkelijk was ons feest gepland in Juni, maar daar kwam Corona een stokje voor steken, daarom vieren we van 4 tot 27 september 2020 een groot inspiratiefestival in Theater Het Klokhuis in Antwerpen. Masterclasses, tentoonstellingen, video, humor en natuurlijk ook een uitgelezen gezelschap Inspirerende sprekers die live hun ding komen doen! 

Wat zit erin voor jou?

We pleiten graag schuldig: de voorbije 10 jaar hebben we mensen aangezet om hun dromen te realiseren. Eerst hebben ze erover gepraat bij ons en vervolgens met heel veel andere mensen, om ze dan tenslotte te realiseren. Sommige deelnemers zijn begonnen aan een schildercarrière, anderen schreven boeken, nog andere zijn gewaardeerde sprekers voor bedrijven geworden, er zijn er zelfs die op toernee gingen met hun eigen theatershow. Kortom: inspiratie kan besmettelijk zijn. Maar dan wel op een manier dat je graag besmet wil worden uiteraard, met goede ideeën en acties die jouw leven echt kunnen veranderen. Want dat blijft onze missie! 

foto’s site inspiring speech slider.007

Een hele week inspiratie voor een beter leven

foto’s site inspiring speech slider.011

Herken jezelf in de verhalen van anderen

foto’s site inspiring speech slider.001

Laat je inspireren door de overwinningen van anderen

audience-clapping

Krijg concrete tips en inzichten!

foto’s site inspiring speech slider.008
Ontdek dat je niet alleen bent!

Masters of speech - To burn out or not to burn out

1 op 4 mensen die uitvallen op het werk, zijn cases van burn out. Kwatongen die dit toeschrijven aan een modeverschijnsel, moeten daarom ook de werkelijkheid onder ogen zien: het moderne leven drijft mensen naar de grenzen van wat ze aankunnen. Maar hoe komt het dan dat zoveel mensen met hun ogen open in die val trappen en zichzelf overbelasten? Johan Claus maakte het zelf mee in 2016 en begon er voordrachten over te geven in 2018. Ondertussen bekwaamde hij zich ook om lotgenoten te begeleiden als coach en maakt nu over zijn interactieve aanpak en de avonturen die hij daarin meemaakt een smakelijke vertelling die hij op deze avond brengt. OP WOENSDAG 9 SEPTEMBER OM 20 UUR!

 

Masters of Speech - Slaaf van je smartphone

Het bestaat amper 10 jaar, maar het heeft een gigantische impact op ons leven en ons gedrag: de smartphone. Zo ontdekten wetenschappers onlangs dat smartphonebezitters hun toestel gemiddeld zo'n 2000 keer per dag aanraken. Je kan dus gerust van een "verborgen" verslaving spreken. Sinds 2016 profileert Christine Wittoeck met haar "digital detox" als expert en ambulant hulpverlener wanneer je het gevoel hebt dat de smartphone jouw leven of dat van je kinderen, partner, collega's of vrienden overneemt. Op deze avond toont Christine in een erg leuke voorstelling hoe je ervoor zorgt dat het toestel je vriend blijft in plaats van je baas. OP ZONDAG 6 SEPTEMBER OM 20 UUR

Masters of speech - De oogappel van de dokter

Je hebt het misschien al eens meegemaakt: je gaat naar de dokter om te weten wat er met je scheelt en wanneer je een heleboel onderzoeken hebt doorstaan slaat de dokter je om de oren met een hoop vakjargon en weet je nog niet wat er nu precies scheelt. Het overkwam ook Petra Elberse toen ze op haar 17de de diagnose "glaucoom" kreeg. Jarenlang deed ze braaf wat de dokter haar opdroeg, terwijl tegelijkertijd de hoop op enige beterschap vergleed. Tot ze ontdekte dat het ook anders kon. Petra gaf er een korte voordracht over in 2015 en schreef er ondertussen een boek over. Nu vertelt ze ook in haar XL-lezing hoe je ook voor jezelf kan zorgen. OP ZONDAG 27 SEPTEMBER OM 20 UUR!

Masters of speech - De Opruimfee doet het weer

Weerspiegelt jouw schoenkast de chaos in je hoofd? Word je moedeloos van de rommel in je woonkamer? Heb je thuis een rommelkamer waar je niet meer binnen kunt of durft, omdat ze al te vol staat? Dan is jouw leven een klusje voor de opruimfee. Sarina Britts vertelde al in 2013 over hoe ze de chaos in haar leven en in haar hoofd gereorganiseerd kreeg. Sindsdien bouwde ze geduldig voort aan haar concept: "De Opruimfee". Nu komt ze in een boeiende en uitgebreide lezing haar ervaringen en tips delen! Nee, je hoeft niet bang te zijn dat de opruimfee een vloek over je zal uitspreken. Dit is een avond met een goede fee! OP VRIJDAG 4 SEPTEMBER 2020 om 20 UUR!

Masters of Speech - Theaterworkshop

Tijdens onze creatieve werkweken in Oostenrijk en Portugal, deden we het al en nu ook eindelijk in Vlaanderen: een theatervoorstelling maken! Een kleine groep ex-deelnemers van onze andere cursussen, gaat aan de slag met An Nelissen. Als regisseuse laat ze de mensen in een andere huid kruipen om zichzelf beter te leren kennen en voor de toeschouwers is het een fijne reis door een menselijk verhaal.

Inspiring Live!

1 van onze vaste dates met het publiek is de avond met deelnemers aan onze opleiding "spreken als TED", die we om de 6 maanden organiseren. Ook in dit festival zijn ze erbij met een nieuwe lichting die afstudeert en de première van hun verhaal reserveren voor een zeer inspirerende avond in theater klokhuis. In deze editie gaan we meteen voor XL-avond met zomaar eventjes 8 sprekers. Dat is een heleboel levenswijsheid. OP ZATERDAG 12 SEPTEMBER 20 UUR!

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Bezoek een van onze live trainingen:
– Bootcamp Start To Speech
– TED-keynote training
– Start to Blog
– Visual Storytelling in Business

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech