Flessengeluk

Inspiring Speech geeft je nu ook inspiratie op papier! De mooiste verhalen van onze deelnemers gaan we vanaf nu uitgeven en we beginnen met het boek: “Flessengeluk” van Ingeborg De Groot. Kan je verslaafd zijn, zonder dat je het zelf op die manier ervaart? Wat als veel drinken ineens teveel wordt? Hoe geraak je dan uit de greep van de fles?

flessengeluk2gothb

Wil jij erbij zijn? Bevestig via deze link.

 

Therapeute en ervaringsdeskundige Ingeborg De Groot vond van zichzelf dat ze een “sociale drinker” was, tot ze vaststelde dat ze het leven niet meer aankon zonder een regelmatige dosis alcohol. Voor ze het goed besefte was ze afhankelijk geworden van drank. In dit inspirerende boek beschrijft ze eerlijk en open hoe ze haar weg terug vond naar vrijheid. Want alcohol kan je meer afnemen dan alleen maar je nuchterheid.

portraits

 

Dit boek is een eye-opener voor iedereen die te maken krijgt met deze “verborgen verslaving”. Alcoholgebruik wordt immers nog altijd aanzien als een sociaal aanvaard gegeven. Ingeborg De Groot beschrijft helder en toegankelijk mogelijke oorzaken en remedies, zonder te veroordelen en met respect voor ieders individueel verhaal. Want niemand wordt verslaafd geboren of is gedoemd om het eeuwig te zijn.

0 responses on "Flessengeluk"

Leave a Message

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech