Gratis Masterclass “Start to speech”

Wat?

Zit jij met vragen over die presentatie die je binnenkort moet geven? Wil jij de impact van jouw voordrachten of presentaties verbeteren. Zie je door alle informatie die je online bij mekaar sprokkelde niet meer wat er nu belangrijk is voor jou en wat niet? Geen paniek. Daarom komen onze topexperts naar een locatie in jouw buurt om je met concrete tips en tricks vooruit te helpen. Geen saaie verkoopsavond dus, maar een boeiende kennismaking met een nieuwe, spannende manier van werken.

Voor Wie?

Iedereen die op zoek is naar deskundige feedback, voelt dat het tijd is voor een nieuwe manier van werken, zijn/haar impact wil vergroten en weet dat het kan door een goed verhaal te vertellen aan de juiste mensen. Eerst en vooral wordt er naar jou geluisterd en krijg je de kans om duidelijk te maken waar je behoeften precies liggen. Onze topexperts hebben immers antwoorden op veel vragen.

Resultaat?

Je krijgt inzicht in je werkpunten en we geven je ook tips over hoe je eraan kan werken. Ook al klasseer je jezelf in de categorie "hopeloze gevallen", dan kennen onze experts nog wel een paar tips en tricks die jou kunnen helpen. We nemen de tijd om te luisteren. Je gaat buiten met concrete opdrachten en heel veel zin om meer te doen met wat je hebt gehoord. 

storylab2

No Events

.

euro-symbol-in-a-placeholder_318-37559

 Wat kost het?

 

Zoals de titel het al verraadt is deze avond HELEMAAL GRATIS! Je krijgt er zelfs een drankje en een hapje bij! Bovendien krijg je als geschenk voor jouw aanwezigheid 10 % korting wanneer je inschrijft op onze driedaagse Bootcamp.

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech