Creatief ondernemersidee: Bart Van der Roost innoveert in de muziek

Het verhaal achter een creatief ondernemersidee.

De deelnemers aan onze opleidingen leren het verhaal achter hun waardevol idee vertellen aan een publiek. In deze rubriek laten we u kennismaken met straffe ideeën en de geweldige verhalen die erachter zitten.

Vandaag: Een project waar muziek in zit.

Muzikant en ondernemer: het pad naar innovatie.

Bart Van der Roost is muzikant en ondernemer. Bovendien won hij in zijn nog jonge carrière ook al een Oscar. Hij heeft dus, zoals zijn grootmoeder al beaamde, geen zittend gat. Als manager van een orkest wist hij heel goed wat een gedoe het was om partituren voor muziekstukken te krijgen. Vooral omdat alles in die branche nog op papier stond en moest aangevraagd worden bij uitgevers overal ter wereld. Terwijl digitalisering in alle sectoren verder gaat, leek het in de muziekwereld te stoppen aan de voordeur van het orkest. Daar lag dus een uitgelezen mogelijkheid om te innoveren.

Openhartig ondernemersverhaal

In deze talk vertelt Bart openhartig welke waters ze bij neoScores hebben moeten doorzwemmen om uiteindelijk tot Gustaf te komen en waarom iets schijnbaar simpel zoals een digitale partituur nooit zonder de specifieke expertise binnen neoScores tot stand had kunnen komen.

Geïnteresseerd in echte concrete tips om je eigen bedrijf te starten? Bekijk het filmpje dan zeker helemaal tot op het einde.

 

 

0 responses on "Creatief ondernemersidee: Bart Van der Roost innoveert in de muziek"

Leave a Message

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech