Hoe humor je leven kan redden

Hoe was het pandemiejaar voor jou? Wat deden de eindeloze online meetings met jouw stressniveau? Hoe werkten de verbodsmaatregelen op jouw gemoed? Wanneer heb jij gedacht: nu is het genoeg geweest, ik kap ermee? Ik weet er alles van, want ik heb alle deze gedachten meer dan eens gehad. Maar zoals wel vaker in mijn leven, ben ik gered door een heel goede vriend van me: mijn gevoel voor humor. De afgelopen jaren gaf ik er heel wat lezingen over in binnen-en buitenland, omdat lachen echt wel impact heeft op je creativiteit, je innovatievermogen en ja, ook op je stressniveau. Voor TEDXAMS (Antwerp Management School), maakte ik onlangs een korte versie TED versie van deze talk en voor wie het online event miste: je kan deze talk nu ook bekijken hier!

DROOM JIJ ER OOK VAN OM TED-SPREKER TE WORDEN?
24 februari 2021

0 responses on "Hoe humor je leven kan redden"

Leave a Message

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech