Hoe je leven op 3 dagen kan veranderen?

Er zijn opleidingen die je succes beloven. Er zijn opleidingen die je verandering beloven. Maar hoeveel van die opleidingen maken hun beloftes ook waar? De verhalen van Ann, Mieke, Fillip en Sam bewijzen dat je soms verandering en succes vindt waar je het niet vermoedde.

Gevonden: Authenticiteit

Ann Van den Eynde is een doorwinterde coach. Ze volgde al tal van opleidingen, waardoor haar expertise buiten kijf staat. Toch ontbrak het haar op communicatievlak nog aan zelfzekerheid. En toen kwam ze terecht in een bootcamp “Start To Speech”. “Het is een absolute aanrader”, zegt ze drie maanden later nog. “Je leert een andere, originele manier van presenteren voor publiek en schrijven van een speech, zeer verrijkend en effectief. Anders dan anderen, vertrekkend vanuit theater en schrijven van scenario’s, boeken, …. Je vergroot je impact, leert to the point communiceren en authentiek. Je wordt geconfronteerd met duiveltjes die nog de kop opsteken en men begeleidt je hierin en overwint deze. Je sterktes worden extra in de verf gezet en dat is ook weer mooi meegenomen. Deze drie dagen hadden een enorme impact. Het was verrijkend, fun en verdiepend. Het bootcamp is een ervaring die blijft plakken. Het geeft je handvaten die je meteen kan gebruiken en vooral veel vertouwen om er zelf mee aan de slag te gaan. Een absolute aanrader.”

Gevonden: Zelfvertrouwen

Filip Bullens is een communicatieprofessional die op zoek was naar de sleutel om met zijn bedrijf een nieuwe koers te kunnen varen. Hij kwam op het bootcamp van “Start to speech” terecht en ervaarde het als een verfrissende douche. “Ik kwam mijn eigen beperkingen in communicatie genadeloos tegen. Aanvankelijk wilde ik gewoon wat coaching om mijn verlegenheid en mijn chaotische spreekstijl aan te passen, maar het bootcamp werd een echte reboot voor mij. Ik ontdekte niet alleen hoe ik mijn boodschap inhoudelijk kon aanpassen om ze meer te doen “plakken” bij het publiek, maar ik kreeg door de individuele coaching ook een boel tips en tricks mee om mijn zelfvertrouwen voor een publiek te vergroten. Uiteindelijk merk ik nu dat het verhaal van mijn zaak helemaal anders in elkaar zit dan ik altijd dacht. Eindelijk heb ik het gevoel dat potentiële klanten mij begrijpen!”

Wil jij ook zo’n portie zelfvertrouwen en authenticiteit?

Gevonden: Netwerk!

Mieke Vantuykom ontdekte nog iets anders in onze driedaagse: “Ik wist heel goed rond welk onderwerp ik wilde gaan werken, namelijk: narcistische mensen en de schade die ze aanrichten. Maar de coaches brachten me ook in contact met andere experts die eerder bij hen waren geweest en dat heeft ervoor gezorgd dat ik in drie dagen enorm veel bijleerde en na de opleiding een echte boost kreeg om verder te werken op dit onderwerp en een netwerk vond van gelijkgestemden!”

Gevonden: Persoonlijke ontwikkeling!

Sam Furnier is CEO van Maes Compressoren en wilde 4 jaar geleden zijn communicatieskills aanscherpen. “Ik had een beetje moeite met het uitstralen van autoriteit in mijn nieuwe job. Ik ben zelf ook geen fan van de autoritaire aanpak, hoewel dat in mijn functie soms moet. Tijdens de opleiding “Spreken als TED”, vielen de puzzelstukken in mekaar. Ik ontdekte hoe ik mijn boodschap krachtiger kon maken zonder toegevingen te moeten doen op het vlak van authenticiteit. Daarom is deze opleiding voor mij een echt groeimoment geworden. Niet alleen op het vlak van kennis, maar ook qua persoonlijke ontwikkeling.”

0 responses on "Hoe je leven op 3 dagen kan veranderen?"

Leave a Message

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech