Hoe word je ondernemer?

Word je als ondernemer geboren, of kan je het leren?

Wie droomt er niet van om van zijn passie zijn beroep te maken. Karen Dejongh deed het, want haar passie is mensen helpen met de lessen die zij in het leven geleerd heeft. Toevallig zijn dat lessen die betrekking hebben op ondernemerschap. Haar leuke verhaal, hoor je in deze speech.

Wil jij ook zo leren spreken?

Karen Dejongh werkte na haar studie enkele jaren als marketingmanager voor grote merken. Maar na een tijdje begon het bij haar te kriebelen: ze wilde niet langer een anoniem radertje zijn in de grote marketingmachine van zo’n merk. Daarom bedacht ze een uniek concept om andere jonge ondernemers te helpen, starttomarket. Dikwijls ontbreekt het kmo’s of startups immers aan tijd en middelen om hun marketingstrategie uit te bouwen. In die zoektocht geeft Karen hen de nodige hulp.

De valkuilen voor de beginnende ondernemer?

Tegelijk ontdekte ze ook zelf welke valkuilen er zijn voor beginnende ondernemers en precies daaruit is deze speech gegroeid. Ze vertelt openhartig over de vragen die ze zich stelde toe ze zelf begon en ook over de tegenkantingen of vreemde commentaren die ze kreeg bij haar beslissing om een goedbetaalde job in loondienst te laten staan voor een onzeker bestaan als ondernemer.

0 responses on "Hoe word je ondernemer?"

Leave a Message

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech