Inspirerende Sprekers op 7 maart 2018

Een portie inspiratie om u tegen te zeggen!

Op 7 maart 2018 laten we weer een verse lading inspirerende sprekers op het publiek los. Ze behandelen uiteenlopende onderwerpen. Hier alvast een voorproefje van wat je die avond kan beleven!!!

Reserveer hier je tickets!

Kim Verhaeghen runt springbockagency en is een groot voorstander van het gebruik van artificiële intelligentie om de relatie tussen merken en klanten persoonlijker te maken. In zijn verhaal wordt niet alleen duidelijk wat de voordelen van AI zijn, je ontdekt misschien ook wat het voor jouw bedrijf zou kunnen betekenen!

 

Fabienne Claeys is al jaren actief als trainer in bedrijven. Zij heeft vastgesteld dat er behoefte is aan een nieuwe functie in het bedrijfsleven: De Chief Happiness Officer. Het goede nieuws is: je moet hier geen speciale diploma’s voor hebben of in te schrijven op een exclusieve school!

Frank Caljé reist de aardbol rond voor zijn werkgever om her en der teams training te geven, maar ook als thuiskomt kan hij niet stilzitten. Toch maakt hem dat nooit moe. Het lijkt wel of hij is zoals Asterix in een energievat gevallen. Nochtans is hij ook maar een mens van vlees en bloed. Wat zou zijn geheim zijn?

Ingeborg De Groot stelde 5 jaar geleden vast dat ze afhankelijker was van alcohol dan ze zelf ooit had gedacht. Nochtans verlangde ze heel erg naar vrijheid. Over de moeizame weg van afhankelijk naar vrijheid schreef ze een boek (Flessengeluk – dat ondertussen aan zijn tweede druk bezig is), maar brengt ze nu ook een zeer gecomprimeerde lezing.

Het verhaal van Anne-Marie Nobels vindt zijn oorsprong in Afrika, waar ze geboren werd. Toen ze met haar moeder en vader terug naar België keerde, moest ze ervaren dat de talenten die ze in Afrika had leren gebruiken, hier niet bijzonder geapprecieerd werden. Sindsdien is ze gefascineerd bezig met talentstimulering bij kinderen!

27 februari 2018

0 responses on "Inspirerende Sprekers op 7 maart 2018"

Leave a Message

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech