Live trainingen

Actief leren van een echte professional

Jouw ideeën, jouw verhaal, jouw keuzes

Krijg de ondersteuning die jij nodig hebt

Bootcamp:

Start To Speech

Lees meer>

Spreken als TED:

Keynote-spreker

Lees meer >

Visual Storytelling 

in Business

Lees meer >

Masterclass:

Schrijf jouw boek!

Lees meer >

 

De combinatie van online webinars met originele expertise, live-trainingen en online Q&A-sessies zorgt ervoor dat onze opleidingen geen klassieke ex-cathedra cursussen zijn. De trainers stellen zich op als mentors voor de kandidaten en putten uit hun expertise precies de info of de feedback die ze op hun niveau vragen. Niet alleen de theorie is immers belangrijk, maar ook en vooral hoe je die toepast in je eigen werk. Daarvoor geven we wie dat nodig heeft ook graag extra tools. Je kan kennismaken met onze visie en manier van werken in deze gratis onlinecursus!

Onze trainers zijn stuk voor stuk topexperts in hun vakgebied. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen zij snel peilen hoe ze jou kunnen helpen om beter te worden in spreken of presenteren. We vertrekken altijd van jouw specifieke case. Alle kennis die we meegeven willen we je zien toepassen.  In de live-trainingen werken we altijd met kleine groepen, om ervoor te zorgen dat iedereen individuele feedback krijgt van de trainers en tegelijk ook kan bijleren van hoe andere deelnemers het aanpakken.

Inhoud en vorm komen samen in onze opleidingen. We proberen je als deelnemer niet in een pasvorm te wringen. We werken niet met formules en we laten je niemand nadoen. We gaan wel met jou op zoek naar de beste manier om jouw boodschap aan het publiek te verkondigen. Daarna tonen we je hoe je die boodschap met het nodige zelfvertrouwen kan verkondigen

Binnenkort op de kalender!

No Events

 

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech