MASTER OF INSPIRATION

Wat?

Een unieke kans om jouw boodschap op een hoger niveau te brengen! Al 10 jaar geven we cursussen voor sprekers. In die tijd hebben we bijna 900 mensen begeleid bij het maken en brengen van hun inspirerende boodschap. Bij heel wat deelnemers leefde het verlangen om na hun speech van 12 à 18 minuten nog verder te gaan en er een echte sololezing van 1 uur van te maken. Ter gelegenheid van ons 10 jarig bestaan gaan we daar tijdens een heus festival in Juni 2020 een podium voor creëren! 10 maanden lang begeleiden we jou individueel naar jouw soloperformance om van jou een Master of Inspiration te maken.

Voor Wie?

Deze cursus is bedoeld voor "gevorderden". Dat wil zeggen: alle mensen die eerder een stevige basis legden in onze opleidingen: "Spreken als TED", "Sprekersacademie" of "Creatief mentorship". Je hebt zin in meer en in een grotere impact. Je wil je voordracht naar een hoger niveau brengen. In deze training zitten alle elementen die kenmerkend zijn voor onze opleidingen: maandelijks groepswerk gecombineerd met individuele begeleidingsuren! Dat betekent dat we met maximaal 8 mensen aan de slag gaan. Wacht niet te lang om je plaatsje te reserveren. Vol is vol en we organiseren dit festival slechts 1 keer!

Resultaat?

In Juni 2020 houden we op onze vaste locatie, Theater Klokhuis, in Antwerpen een hele week een "Inspiratiefestival". Tijdens dit festival reserveren we per avond de scène voor 1 spreker! De zaal en de aandacht van het publiek zijn dus helemaal voor jou en voor jou alleen... Bovendien maken we van jouw performance ook een opname die je nadien kan gebruiken om jouw sprekerstalent aan te prijzen bij iedereen die het moet leren kennen. Daarnaast plannen we tijdens het festival nog wat leuke randanimatie die zeker nieuwe geïnteresseerden zal aantrekken.

Inspireren: leren door te doen!

Ervaar meteen het effect van wat je vertelt

Jouw inspiratie, jouw ideeën, jouw materiaal

Krijg advies van een echte professional

Leer spelen en bespelen

e-mail

euro-symbol-in-a-placeholder_318-37559

 Wat kost het?

 

De opleiding is opgedeeld in 2 semesters. Per semester betaal je 2850,€. (ex BTW). De opleiding komt in aanmerking voor een tussenkomst met de KMO-Portefeuille. Dan is je eigen bijdrage

1710 € (per semester en ex BTW)

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech