Masters of Speech: Theaterworkshop

Wat?

Droom jij er allang van om je eens echt uit te leven op de planken? Om in de huid te kruipen van iemand anders, iemand die totaal verschillend is van jou? Om archetypes te verkennen en anderen beter te leren begrijpen? Om emoties te beleven die je in het dagelijkse leven uit de weg gaat? Wil je eens de motieven doorgronden van een echte bitch, of van een sukkel? Dan is onze spelcoach An Nelissen graag jouw ervaren gids in dit theaterproject. Met een kleine groep ga je aan de slag met een bestaande theatertekst. In de tweede week van de paasvakantie komen we samen om tijdens een talentenweek aan de kust met de groep te werken aan een productie. En daarna werk je nog een paar dagen in mei en juni verder aan de voorstelling die je brengt voor publiek tijdens onze Masterweek tussen 16 en 20 juni 2020. 

Voor Wie?

Je hebt geen ervaring nodig om aan deze workshop mee te doen. Spelcoach An Nelissen bouwde haar methode op heel wat regie-ervaring met professionelen en liefhebbers. Bovendien bewees het recept van deze workshop zijn doeltreffendheid al bij intensieve korte workshops die we de afgelopen jaren deden tijdens creatieve weken in Oostenrijk en Portugal. Daar werkte ze een week intensief met een kleine groep aan teksten van Shakespeare, Aristofanes en Wannes Van De Velde. An neemt de tijd om jouw mogelijkheden te verkennen en jou een rol in het stuk te geven die je net genoeg uitdaagt op de punten waar jij dat nodig hebt. Groeien doe je in ieder geval!

Resultaat?

In de week van 16 Juni 2020 is de voorstelling waar je met An Nelissen intensief aan werkt te zien in Theater Klokhuis in Antwerpen. Je werkt dus naar een concreet doel: een afgewerkte voorstelling waarin jij je kan tonen zoals niemand je ooit gezien heeft. Tijdens de workshops ben je een volledige dag aan de slag met de hele groep en geeft An je oefeningen mee om je rol te verkennen en op een creatieve manier oplossingen te bedenken voor problemen in de tekst. Op dit moment is nog niet beslist welke tekst we zullen produceren, maar weet dat in het verleden al een Grieks Blijspel, een klassieke mythe en een Shakespeare de revue passeerden. We kiezen dus materiaal waar je iets uit leert!

Leef je uit in de huid van een personage

Werk samen aan een verhaal

Sta met vertrouwen op de planken

Speel met en voor een publiek

Verken jezelf en je emoties

e-mail

euro-symbol-in-a-placeholder_318-37559

 Wat kost het?

De Prijs voor deze onvergetelijke workshop met 1 van de meest ervaren theatercoaches van heel België is: 2850 €, ex BTW. De opleiding is ook subsidieerbaar met de KMO-portefeuille.

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech