Wat?

Droom jij ervan om een publiek te entertainen met jouw eigen grappen, maar weet je niet hoe eraan te beginnen, of twijfel je aan je materiaal? Dan krijg je in deze overzichtelijke videoreeks meer dan twee en een half uur tips en praktische oefeningen van comedyschrijver-en regisseur Peter Perceval. Met 30 jaar ervaring in het vak, legt hij je helder en bevattelijk uit welke stappen je kan volgen om mensen met jouw ideeën aan het lachen te brengen.  

Voor Wie?

Wie zijn comedyskills wil aanscherpen vindt hier ongetwijfeld heel wat bruikbare tips, maar ook wie totaal geen ervaring heeft, kan met deze cursus de nodige vaardigheden verzamelen om het publiek te entertainen. Daarnaast kregen heel wat professionele sprekers al een humor-reboot van Peter Perceval en deden er hun voordeel mee in vakpresentaties! Je krijgt per slot van rekening tips van een coach die al heel wat comedy-talent ontdekte en op de planken zette. 

Resultaat?

Schrijver en regisseur Peter Perceval geeft je een aantal interactieve oefeningen. Die maken je wegwijs in hoe je geestig materiaal kan schrijven en hoe je het kan performen. Hij zet je aan de slag en laat je onderwerpen uitdiepen waarover jij wil vertellen, bovendien geeft hij je een pak bruikbare tips die hij zelf gebruikte om de meer dan 60 shows die hij ondertussen maakte, te schrijven! Jij kan dus onmiddellijk aan de slag! Boek alvast een podium ergens...

Gratis voorproeven? Start de video!

Silver

Met een Silver-inschrijving voor Stand Up Comedy voor beginners krijg je voor amper 28,80 € een volle week toegang meer dan twee en een half uur tips en tricks van schrijver en coach Peter Perceval en maak je ook oefeningen waardoor jij jouw eigen act onmiddellijk zélf kan maken en beginnen spelen!

 

GOLD

Met een Gold-inschrijving voor Stand Up Comedy voor beginners krijg je voor amper 44 € een hele maand toegang tot meer dan twee en een half uur tips en tricks van schrijver en coach Peter Perceval en maak je ook oefeningen waardoor jij jouw eigen act onmiddellijk zélf kan maken en beginnen spelen!

 

 Dagpas

Met deze dagpas voor Stand Up Comedy voor beginners krijg je één dag toegang tot 1 van de 6 delen van deze cursus voor amper 9,80 € per hoofdstuk. Je kan de verschillende hoofdstukken achtereenvolgens afwerken waneer je wil en wanneer jij er tijd voor hebt.

 

 

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech