Getuigenis van Anja Pairoux

“2 jaar geleden leerde ik Peter Perceval kennen op de workshop „inspirerend spreken” waar ik een korte speech hield over samengestelde gezinnen. Hij maakte mijn stille wens om een boek over dit thema te schrijven echt wakker. En ik begon te schrijven, 2 schriftjes vol … chaotisch schrijven, zo noemde ik het. Elke keer dat ik Peter nadien terugzag en hij me vroeg hoe het met mijn boek stond, antwoordde ik schuchter „ik ben aan het schrijven”, maar diep vanbinnen voelde ik dat dit niet klopte. Ik baseerde me wel op wat info die ik hier en daar vond onder titels als „how to write a book” maar ik kwam geen stap vooruit in het vorm geven aan mijn schrijfwerk. Hoe kon ik in godsnaam structuur in mijn verhaal brengen, hoe kon ik humor en luchtigheid brengen in materie die op zich al zwaar genoeg is? Hoe kon ik een klasseboek maken? Want één ding wist ik heel goed: ik wilde niet zomaar een boekske schrijven. Neen, als ik iets doe, dan moet het goed zijn, dan moet het kwaliteit zijn.

Dus ik volgde mijn intuïtie: ik wilde Peter als mijn schrijfcoach. Het resultaat: mijn eerste boek „Je wist waar je aan begon!?” is een gigantisch succes. In no time had ik mijn uitgeverij, niet zomaar eentje, maar ook daar kwaliteit. Zij zagen onmiddellijk dat er achter mijn schrijfwerk een professional stond. En de feedback van de lezers zegt uiteindelijk alles: „een boek dat als een trein leest, heel vlot en herkenbaar geschreven, heel mooi om hier kwetsbaarheid zo sterk in neergezet te zien, well done”. Tijdens mijn schrijfproces verloor ik mijn geloof en zelfvertrouwen regelmatig. Maar Peter zette me altijd terug op de rails als ik even vastzat. Dankzij die steun en aanmoediging is mijn boek er uiteindelijk gekomen. De return on investment, of wat je terugkrijgt uit je investering, is onmeetbaar waardevol.”

Anja Pairoux MBTI Coach/Plusoudercoach en Personal Coach/Erkend Bemiddelaar in Familiezaken/Auteur over Schrijf jouw Boek

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech