Trainers

Ontdek onze coaches

Hoofdtrainers

Peter

Peter Perceval

Geert Hoste, Nigel Williams, Raf Coppens, Bert Kruismans en An Nelissen: Dit zijn maar enkele van de succesvolle comedians waar Peter Perceval mee samenwerkte de afgelopen decennia. Met meer dan 30 jaar ervaring in het schrijven van comedy voor radio, televisie en theater kunnen we hem beschouwen als één van de grondleggers van de hedendaagse comedyscene in België.  Peter schreef scenario’s voor ontelbare voorstellingen en heeft sinds 23 jaar zijn eigen productiebedrijf. Ondertussen groeide hij vanuit zijn ervaring als TEDX-spreker rond innovatie, leiderschap en storytelling ook uit tot een veelgevraagd internationaal spreker met opdrachten in Duitsland, Nederland en Frankrijk. Hij weet hoe je mensen inspireert, laat luisteren en vooral overtuigt en kan dit op een hele vlotte manier overbrengen.  Meer informatie vind je op zijn website.

an-portret

An Nelissen

An Nelissen heeft al meer dan veertig jaar ervaring op het podium. Als actrice speelde ze ontelbare theaterstukken, films en televisiereeksen. Sinds 20 jaar speelt An haar eigen solovoorstellingen. Met successen als “de vaginamonologen”, “de menopauzemonoloog”, en recent nog “gelukmonoloog”, verkoopt ze in heel Vlaanderen theaterzalen uit. Ze weet perfect hoe je beweegt op het podium en hoe je je energie overbrengt op het publiek. Daarnaast regisseerde ze ook al meer dan 20 theaterproducties. Hoewel solo op het podium staan een eenzame opdracht lijkt, heb je volgens An toch altijd een speelkameraad: het publiek. Niemand is beter geplaatst dan An om je te leren hoe je daarmee moet omgaan. Spreken in het openbaar is voor An een vanzelfsprekendheid, en ze wil met veel plezier haar vakkennis delen.

Expertcoaches voor live-trainingen

Stefan Perceval

stefanActeur, regisseur en artistiek leider van theaterwerkplaats Het Gevolg in Turnhout. Hij geniet internationale faam als theaterpedagoog en talentcoach met verrassende technieken en het rotsvaste geloof dat ieder mens een uniek verhaal te vertellen heeft.

Martine Vanremoortele

martine_vanremoortele-292x190Als pionier van "visual harvesting" slaagde zij er al in om heel wat bedrijven aan het tekenen te krijgen. Haar visuele verslagen van meetings en congressen vindt je regelmatig op het internet. Niet slecht voor iemand die zegt dat ze niet kan tekenen! In onze cursus visual storytelling in business helpt ze jou ook graag over die barrière.

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech