Verkopen met humor

Wat?

Hoe weet je of mensen onthouden wat je zegt en er later ook nog aan zullen denken? Als ze lachen met wat je toont of vertelt! Neurologisch onderzoek van de laatste decennia toont aan dat de lach een manier is om nieuwe verbindingen in ons brein te ondersteunen. In deze workshop van 1 avond geeft comedy-regisseur en coach Peter Perceval je een reeks tips en tricks mee uit zijn 30 jaar ervaring, die je ook buiten het podium kan gebruiken om mensen te beïnvloeden en te verleiden. Hij geeft je praktische voorbeelden en zet je zelf aan het werk voor jouw volgende sales-pitch.

Koop hier je ticket!

Voor Wie?

Je hoeft geen geboren comedian te zijn om iets te hebben aan deze training. Ook als jij de lach "niet aan je gat hebt hangen", kan je met een paar eenvoudige tools geestig en onverwacht uit de hoek leren komen. Voor mensen met iets meer ervaring biedt coach Peter Perceval dan weer genoeg originele manieren om naar je werk te kijken, zodat je inspiratie krijgt om vertrouwde formules nieuw leven in te blazen. De workshop is geen wedstrijdje: "wie is de grappigste". Het gaat niet om wat je al kan, het gaat om wat je kan leren!

 

 

Koop hier je ticket!

Resultaat?

De afgelopen tien jaar begeleidde Peter heel wat mensen die zijn tips gebruiken om hun verkoop aan te zwengelen. Sommigen gebruiken het materiaal dat ze met hem bedachten al 10 jaar en trekken er nog altijd nieuwe klanten mee aan. De manier waarop we bij Inspiring Speech tegen communicatie aankijken, zorgt er bij al onze klanten voor dat zij op hun beurt waardevolle leads aantrekken. Hoeveel je omzet zal stijgen als je humor inzet, kunnen we je niet voorspellen. Maar dat het zal stijgen is zeker. Een lachende klant komt altijd terug!

 

Koop hier je ticket!

Bekijk hier de TEDX-talk van coach Peter Perceval over het effect van Humor

 

Schrijf je hier in!

euro-symbol-in-a-placeholder_318-37559

 Wat kost het?

Deze avondworkshop duurt van 19 u 30 tot 22 u 30 en kost je amper 95€ (incl BTW)

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech