Wat wens jij voor jezelf in 2019?

Het is elk jaar hetzelfde: op het einde van het jaar wordt er zo druk achterom gekeken dat je er misschien wel een stijve nek van krijgt. Dan is het niet verwonderlijk dat je bij het bedenken van je wensen voor jezelf in het nieuwe jaar niet verder geraakt dan: “Een goede gezondheid”… Wij wensen je in elk geval een nieuwsgierig 2019. En om je te helpen geven we je alvast een cadeautje!

In de eerste week van het nieuwe jaar is het meestal laveren tussen nieuwjaarswensen-en recepties. Neem jezelf dan vooral niet kwalijk dat je op den duur niet meer wat er nog te wensen valt. Wij wensen je in elk geval het leukste dat je jezelf kan wensen: veel nieuwsgierigheid. Want zo worden wij allemaal geboren, als nieuwsgierige wezens. Voortgedreven door onze wil om bij te leren.

We wensen je daarom een jaar vol verwondering waarmee je de dingen die op je pad komen kan bekijken, onderzoeken, ontdekken en er uiteindelijk iets van kan bijleren. Wij staan in elk geval klaar om je nieuwsgierigheid te voeden en we voegen in deze eerste week van het nieuwe jaar meteen de daad bij het woord.

Want tot 7 januari kan je gratis online leren pitchen en/of bloggen op deze site!

Met de kortingcode PITCH2019 krijg je een week gratis toegang tot onze online cursus “Start To Pitch”. Voer tijdens het aankoopproces deze kortingcode in en de aankoopprijs wordt 0,00€ ipv 28,80€

Met de kortingcode BLOG2019 krijg je een week gratis toegang tot onze online cursus “Start To Blog”. Voer tijdens het aankoopproces deze kortingcode in en de aankoopprijs wordt 0,00€ ipv 32,80€

Op een 2019 vol verwondering!

31 december 2018

0 responses on "Wat wens jij voor jezelf in 2019?"

Leave a Message

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech