Vroegboekkorting voor een inspirerend 2019

Jouw verhaal in 2019 succesvol bij een publiek brengen? Het begint hier en nu! Voor alle trainingen op deze pagina vermeld, krijg je serieuze vroegboekkortingen als je nu inschrijft en betaalt! Wacht niet te lang, want we werken met kleine groepen en...vol is vol. (de aangegeven prijzen zijn excl. BTW)

Spreken Als TED: Summerschool

Dé training tot keynotespreker. 5 maanden intensieve begeleiding, een pakket online video's, 6 live-trainingsdagen en 4 uur individuele coaching, leiden tot dat ene moment: jouw eigen presentatie van 18' op TEDX-formaat in een theaterzaal voor een betalend publiek.  

Nu 2500 € ipv 2750!

 

Bootcamp voor Sprekers

Maak in 3 dagen jouw (business)verhaal van 5' en neem het mee op video. Dat wil zeggen: drie dagen intensief werken in een kleine groep. Stap voor stap leren onze topcoaches wat je moet doen om ervoor te zorgen dat je mensen kan raken en dat ze je niet vergeten! Een opleiding die je ogen opent voor de mogelijkheden die je nog niet had gezien bij jezelf.

Nu 1300 € ipv 1450 €!

Visual Storytelling in Business

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden en een verhaal met goede en originele beelden krijgt dus 1000 keer zoveel impact. In 2 dagen leer je van Martine Vanremoortele en Peter Perceval hoe je jouw presentatie kan vertalen naar een sprekende storyboard. Geef je boodschap betekenis! 

Nu 877 € ipv 977 €!

Masterclass Schrijf jouw boek!

Je loopt al lang met het idee rond om een boek te schrijven. Misschien wil je jouw levensverhaal delen, of jouw business op een originele manier in de kijker zetten, of spookt er al lang een leuk fictieverhaal door jouw hoofd. In deze workshop leert auteur Peter Perceval hoe je dat doet!

Nu 250 € ipv 280 €!

Start To Blog Labo

Leer blogs schrijven of blogs bedenken met een duidelijk doel: publiek naar jouw website trekken en dus ook klanten genereren. Met als basis de online video's van onze "start to blog" gaan we tijdens een labodag aan de slag met een aantal praktische toepassingen. We werken aan jouw eigen materiaal en jouw eigen ideeën, zodat jij meteen resultaat meeneemt!

Nu 340 € ipv 380 €!

Masterclass Spreken Zoals TED

Leer van TEDX-spreker Peter Perceval op 1 dag wat het betekent om een echte TED-speech in mekaar te steken. Ontdek in een paar praktische oefeningen wat je moet doen om jouw onderwerp interessant te maken voor een breed publiek en hoe je het vlot kan brengen! 

Nu 430 € ipv 480 €

Schrijverslabo's

Je wil schrijven, maar je geraakt niet vooruit? Alle vragen waar je al jaren mee zit rond het schrijven als ambacht, worden op deze themadagen behandeld. Zoals in al onze opleidingen: je leer door te doen en praktische voorbeelden. Je kiest zelf à la carte wat je nodig hebt! 

Nu 320 € ipv 350 €

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Bezoek een van onze live trainingen:
– Bootcamp Start To Speech
– TED-keynote training
– Start to Blog
– Visual Storytelling in Business

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech