Start to Blog Labo

Wat?

Een workshop van 1 dag waarin je interessante blogs maakt waarmee je een publiek kan aantrekken en bijhouden. De basis leg je door de online-cursus van coach Peter Perceval op deze site vooraf te bekijken. Daarin leer je hoe je pakkende verhalen maakt rond jouw (professionele) bezigheden. Tijdens het labo coacht hij je door zijn methode om zelf aan het einde van de dag 1 verrassend blogverhaal te maken waarmee je onmiddellijk aan de slag kunt. Hetzij om er een artikel rond te maken, hetzij om het in beeld om te zetten. Uiteraard gaan we tijdens deze dag ook praktisch bekijken hoe je sociale media kan inzetten om je bereik te vergroten. 

Voor Wie?

Wil jij een publiek opbouwen via het internet voor jouw merk of jouw bezigheden? Dan is deze cursus iets voor jou! Alles begint met een goed verhaal. Want een goed verhaal trekt altijd volk. En vermits de beste verhalen degene zijn die mensen graag verder vertellen, waardoor ze meteen ook nieuwe klanten werven voor jou, speelt je niveau bij aanvang niet zo'n grote rol. Door de unieke begeleidingsmethode van coach Peter Perceval valt er veel te leren voor iedereen, zowel voor doorwinterde bloggers als voor onervaren maar ambitieuze mensen. Je wandelt in elk geval buiten met een pak ideeën en een strategie om een groot publiek te bereiken.

Resultaat?

We werken samen aan een krachtig blogverhaal dat je na de workshop kan vertalen naar de drager die jij zelf wil gebruiken, of het nu video, slideshow of gewone tekst is. Je leert de kern van jouw boodschap heel precies formuleren en je krijgt inzicht in hoe je jouw publiek het beste kan benaderen. Op 1 dag leg je de basis van een succesvolle blogstrategie door te focussen op waar het écht om gaat: de inhoud! Maar om een goed verhaal in de kijker te zetten moet je het ook zichtbaar maken langs verschillende kanalen. Je leert dus sociale media voor jou te laten werken in plaats van omgekeerd!

bloggen-icon 

 

 

Wat doet je verhaal voor jou?

Dit is wat je meekrijgt op 1 dag van coach Peter Perceval.

Je leert waar je inspiratie kan vinden.
Je denkt gericht na over hoe jouw potentieel publiek je boodschap leest
Je formuleert je verhaal helder en met een duidelijke missie

Je kan hoofdzaken van bijzaken onderscheiden
Je snapt wat het belang is van een goede titel en geschikte illustraties
Je krijgt doe-tips over het toepassen van je ideeën op verschillende dragers.

 Wanneer?

 

No Events

 Meer info?

 

 Wat kost het?

Onze opleidingen zijn erkend door het Agentschap Ondernemen en je kan er dus een tussenkomst voor krijgen via het systeem van de KMO-portefeuille! Voor deze hands-on opleidingsdag (catering en lesmateriaal inbegrepen) met live begeleiding van een topcoach én toegang tot het online lessenpakket betaal je amper 380 euro, excl btw én met KMO-portefeuille is dat slechts 266 euro!)

 

Gratis nieuwsbrief

Wil je niets missen van onze sprekers en trainingsdata? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief vol met tips!


Direct aanmelden

Contacteer ons

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact met ons op.

Adres: Lemméstraat 16, 2018 Antwerpen
Tel: +32 3 455 17 03

Of op: info@inspiringspeech.be

Meer weten over ons privacybeleid? Je vindt het hier.

top
© Inspiring Speech